2012. március 19., hétfő

Sportoló Rotaractosok!!



Régóta feledésbe merült projekté vált, mégis clubunk lelkesen vetette bele magát ismét a munkába, hogy megszervezze az I. Rotaract Sportnapot. A helyszín egy kedves Rotary ismerős által szervezett általános iskola tornaterme volt, Csík Ferenc Ált Iskola - Budapest.


Az előkészületek már a nagy nap előtt megtörténtek, szendvicskészítés és üdítő vásárlása a másnap érkezők részére! A Sportnapra 2011.november 12.-én került sor, amelyen összesen 8 Rotaract Club tagjai, valamint a Budapesten és Győrben tanuló cserediákok zöme tudott megjelenni.


A résztvevők kicsit nehézkesen lendültek bele a játékokba, a focimeccsek a lányokat kevésbé vonzotta, viszont a kosárlabda és röplabda mérkőzéseken szinte mindenki aktívan részt tudott venni. A kisebb szünetekben jól eső ennivaló és üdítő pótolta az elveszített energiát, így közel 6 óra hosszát tölthettek a Rotaractosok sportolással ezen a napon!
A nevezési díj előre szabott volt, azaz klubonként 1 foci, 1 kosár és 1 röplabda, melyet később jótékonysági céllal egy nógrád megyei iskola diákjai számára ajánlottuk fel!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése